Hof Ter Hulst - Kaart
Voorgerechten
Salade van kreeft | |
---|---|
appel |
|
Langoustine | |
artisjok – avocado – appel - eendenlever |
|
Minestrone | |
kalfszwezerik – varkenspoot – langoustine |
|
Terrine van eendenlever | |
mangochutney – zuurdesemtoast |
|
Mechelse asperges | |
gefruit hoeve-ei – parmezaan - sherry |
Visgerechten
Kabeljauw | |
---|---|
jonge lente groentjes – basilicum |
|
Pladijs | |
asperges – sauce vierge |
|
Gegrilde Tarbotmoot | |
aardappel puree – dyonaise |
Vleesgerechten
Runds entrecote | |
---|---|
gegratineerde asperges – aubergine |
|
Kalfsrib “Corrèze” | |
geglaceerde groentjes - champignon |
|
Kalfsniertjes | |
aardappelen “à la sarladaise” |
|
Duif “Racan” | |
doperwtjes – jus met rozemarijn |
Nagerechten
Aardbeien | |
---|---|
rabarber – witte chocolade – basilic |
|
Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker! | |
Vacherin | |
framboos – vervenne |
|
Huisgemaakt ijs | |
sorbets |
|
Gefrituurde vanille room met rozijntjes | |
compote van rabarber met rode wijn |
|
Assortiment van kaas |
