Hof Ter Hulst - Kaart
Voorgerechten
Salade van kreeft | |
---|---|
appel |
|
Langoustine | |
artisjok – avocado – appel - eendenlever |
|
Sint Jakobsvrucht | |
Belgisch grondwitloof - wintertruffel |
|
Minestrone | |
kalfszwezerik – varkenspoot – langoustine |
|
Terrine van eendenlever | |
mangochutney – zuurdesemtoast |
|
Gemarineerde zalm | |
avocado – mierikswortel - dille |
Visgerechten
Noorse skrei | |
---|---|
prei – vin jaun |
|
Zeebaars "De Ligne" | |
venkel - bouillabaisse |
|
Gegrilde Tarbotmoot | |
aardappel puree – dyonaise |
Vleesgerechten
Runds | |
---|---|
frietjes – salade |
|
Onze “Vol-au-vent” van hoevekip | |
krokante kalfszwezrik - wintertruffel |
|
Jonge duif “Racan” | |
knolselder – schorseneer – jus met rozemarijn |
|
Carré van melklam gebakken met look en thijm | |
flageolets – jonge groentjes |
Nagerechten
Rijstpap | |
---|---|
vanille – mango - passie |
|
Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker! | |
Chocolade | |
mandarijn - speculaas |
|
Huisgemaakt ijs | |
sorbets |
|
Gefrituurde vanille room met rozijntjes | |
compote van rabarber met rode wijn |
|
Assortiment van kaas |