FEESTDAGEN
Maak de feestdagen nog specialer met onze heerlijke Take Away gerechten, speciaal samengesteld om jouw feestdagen onvergetelijk te maken.
| Salade van kreeft – appel | |
|---|---|
| Langoustine – artisjok – avocado – appel - eendenlever | |
| Sint Jakobsvrucht – varkenspoot – jus Vin jaune | |
| Minestrone – kalfszwezerik – varkenspoot – langoustine | |
| Terrine van eendenlever – rabarberchutney - zuurdesemtoast | |
| Sint Jakobsvrucht – witloof – cider | |
| Kabeljauw – prei – citroen – grijze garnaal | |
|---|---|
| Zeebaars – witloof – champagnesaus | |
| Gegrilde Tarbotmoot – aardappel puree – spinazie – dyonaise | |
| Rundsfilet | |
|---|---|
frietjes – salade |
|
| Hazenrug - Harlekijn | |
| Fazant – grondwitloof – appel - veenbes – jus “Fine Champagne” | |
| Kalfsniertjes – aardappelen “ à la sarladaise” | |
| Onze “Paris-Brest” | |
|---|---|
| Dame Blanche, klassiek maar o zo lekker ! | |
| Mousse “Jivara” – hazelnoot - passie | |
| Huisgemaakt ijs – sorbets | |
| Gefrituurde vanille room met rozijntjes – compote van rabarber met rode wijn | |
| Assortiment van kaas |
Maak de feestdagen nog specialer met onze heerlijke Take Away gerechten, speciaal samengesteld om jouw feestdagen onvergetelijk te maken.